Сила молитви в допомогу

 

Що таке молитва

Здавалося б, все ми знаємо, що молитва – це певний священний текст, до якого вдаються віруючі під час запитування, сповіді і церковних богослужінь. Ми всі звикли думати, що молитва це щось суто догматичне і нечасто вдаємося до її допомоги. Що й не дивно, адже будь-яке моління вимагає від людини енергетичних витрат, а найголовніше – віри. А в нинішній час, коли духовність в суспільстві, на жаль, йде нанівець, покладатися на допомогу молитви здається нам не практичним заняттям. Тим часом, відразу хочеться обмовитися, що більшість людей абсолютно марно недооцінюють значення молитви і того, яким чарівним чином вона може змінити ваше життя і допомогти в будь-якій ситуації. На нашому сайті ми не раз писали про силу змов, приводили різні їх варіації на різні випадки життя. І у читача може виникнути резонне питання, в чому ж полягає відмінність між молитвами і змовами?

Чим відрізняються молитви від змов

І молитви і змови дієві самі по собі, у цих текстів загальний механізм, але різна діюча сила. Будь-яке слово з точки зору езотерики і містики матеріально, а значить здатне створювати ту матерію, сенс якої воно має. Сказане з вірою, надією і прикладеної особистої енергією, слово прямим і неухильним чином впливає на реальність і змінює її. Так діє механізм змови.

Читайте також: Як правильно читати змови?

Молитва ж – це, перш за все, духовна робота і звернення до духовного джерела (егрегор), в якого ви вірите. З точки зору християнства в молитві ви волаєте або до імені Бога, або до імен тих чи інших святих. І завдяки їх запитування перед Господом і чудодійну силу самих святих – отримуєте допомогу. Тут і є істотна різниця між молитвою і змовою. У молитві ви цілком віддаєтеся на волю Божу, каєтеся і просите у нього допомоги, відчуваючи при цьому своє безсилля і безпорадність в проблемі, повністю покладаючись на Творця і Вищі сили. В цьому і полягає священнодійство молитви. Адже не дарма кажуть, що сильна віра творить чудеса, і ми самі створюємо нашу реальність думками, вірою, надією і любов’ю. Навіть вчені давно прийшли до висновку, що сила молитви благотворно впливає на людину, вирівнюючи його енергетичні поля і зцілюючи від багатьох хвороб.

 

 

 

У змовах ж ми не спираємося на духовну складову або чиюсь допомогу. Змови завжди суто матеріальні за своєю дією. Хоча також повинні читатися з вірою, наполегливістю і додатком особистісної енергії. Але необхідно пам’ятати, що будь-які змови – це чистої води магія. Так, дія їх скоро і точно, але з магією потрібно бути обережним і знати про її можливі наслідки.

 

Які молитви потрібні

Часто в хвилини смутку і відчаю ми хочемо помолитися, але або не знаємо молитов, або не знаємо яку молитву вибрати і якому святому молитися. Добре якщо ви знаєте молитву «Отче Наш» – вона універсальна і допомагає в будь-яких ситуаціях. Але існує велика кількість молитов, спрямованих на різні потреби людини і різних святих в залежності від області їх чудотворення. Наприклад, ви можете молитися тим святим, чиї ікони є у вас вдома. Ікони самі по собі вже чудотворні, а в поєднанні з молитвою, стаючи намолене, вони будуть незримо допомагати і охороняти вас. Про силу і феномен намолених ікон читайте тут. Найбільш популярними вважаються молитви Миколі Чудотворцю, іконі Божої Матері і власне самому Спасителя Ісуса Христа. Існують спеціальні молитви матері спрямовані на моління про своїх чад. Наприклад, про наставляння дитя на шлях істинний рекомендується молитися преподобному Серафиму Сарофскому, а для того щоб благополучно виносити і народити здорову дитину моляться святим Захарії і Єлизавети.

Читайте також: Значення ікони Божої матері і Чим допомагає ікона Миколи Чудотворця

Але пам’ятайте, що історія рясніє фактами, коли зовсім невіруючі люди в хвилини відчаю і біди, не знаючи ніяких молитов, молилися своїми словами від душі, з вірою, надією і отримували зцілення і допомогу. Прикладів подібних чудес безліч і це говорить про те, що не настільки обов’язкові якісь спеціальні молитви, їх знання напам’ять і бездушне проголошення, якою є ваша щира віра в те, що Бог почує вас і допоможе. На закінчення хочеться сказати, що сила будь-якої молитви не в нашій вірі в неї саму, а в вірі в Бога, в його всемогутність і Всемилостивого і любов до всякого людині.

Ссылка на основную публикацию